Skolefesten

Mandag morgen

tumblr_o5ghg0AgZF1v2jmoko1_1280

Hej.

Så blev det mandag morgen og det betyder skole igen. Søndag blev egentlig bare brugt på hygge med min kæreste. Den første jeg ser da, jeg går ind på skolen i dag var ham. Der sad han, jeg nåede og få øjenkontakt med ham. Ved han mon om han er blevet anmeldt? Jeg ved ingenting, jeg ved ikke en gang, hvordan det går med sagen. Men krydser finger hver gang, at han bliver dømt. Men forstår ikke, hvorfor skolen ikke vil gøre noget?! Har lige læst, at der er en som er blevet bortvist. Så hvorfor tager min skole ikke det her mere seriøst? Har de overhovedet taget en snak med ham?

Men igår var jeg helt klar på denne uge, men så bliver det mandag morgen. Hvorfor skal der være så langtid til fredag? Men heldigvis har vi ikke mange skoledage igen!! Nedtælling er i gang, og jeg glæder mig så meget! På en måde, kan jeg sige, at jeg kan se lysere dage. Men det kan også bare være en periode, derfor vil jeg ikke være for glad. For ellers rammer det for hårdt, hvis der kommer modgang, og så ryger jeg helt ned i et hul…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skolefesten